kezelések.png

Kezelések

chada-vegyes-thai-masszazs-budapest

Chada vegyes thai masszázs

Ez a speciális kezelés az erőteljesebb, de egyben relaxáló hatású masszázs kedvelőinek ajánlott. A terapeuta hagyományos thai masszázselemekkel indítja a kezelést, hogy feloldja az esetlegesen felgyülemlett fájdalmakat illetve stresszt. Ezt aromaolajjal történő masszázs követi, amely maximális ellazulást hoz, illetve energetizálja a szervezetet.

30 perc - 7 900 Ft  arrow-icon.png 90 perc - 13 900 Ft    arrow-icon.png
45 perc - 9 900 Ft  arrow-icon.png 120 perc - 16 900 Ft  arrow-icon.png
60 perc - 10 900 Ft arrow-icon.png  

Aromaolajos thai masszázs

Ez az aromaterápiás kezelés pihentető masszázstechnikák, valamint gyógyító hatású, relaxációs illóolajok ötvözetéből tevődik össze. Az értékes olajok közvetlenül a bőrön keresztül érik el a véráramot, amelynek segítségével a test azon pontjára jutnak el, ahol szükség van rájuk. Ez a kezelés amellett, hogy rendkívül előnyös fizikai, mentális illetve érzelmi hatással bír, az egyik leghatásosabb masszázs azok számára, akik valódi ellazulást illetve felfrissülést keresnek.

30 perc - 6 900 Ft  arrow-icon.png 90 perc - 12 900 Ft    arrow-icon.png
45 perc - 8 900 Ft  arrow-icon.png 120 perc - 15 900 Ft  arrow-icon.png
60 perc - 9 900 Ft arrow-icon.png  
chada-aromaolajos-thai-masszazs-budapest
chada-revitalizalo-thai-masszazs-budapest

Chada revitalizáló thai masszázs

A kezelés a test nyomáspontjaira helyezett gyendéd erőkifejtéssel indul. Ezt követően esszenciális olajokat dörzsölünk a szövetekbe, amelyek a masszázs alkalmával mélyen be tudnak szívódni, hogy kifejtsék áldásos hatásukat. A lábmasszázs fontos része a kezelésnek, amelynek során a nyomáspontokra fókuszáló, hagyományos thai masszázstechnikát alkalmazunk hogy stimuláljuk az idegrendszert, valamint serkentsük az egyes szervek illetve a nyirokrendszer működését. Ez utóbbi a vízvisszatartási problémákon is sokat tud segíteni. Végül a nyak, a vállak és a fej lazító masszázsa kerül sorra.

60 perc - 10 900 Ft  arrow-icon.png 120 perc - 16 900 Ft    arrow-icon.png
90 perc - 13 900 Ft  arrow-icon.png  

Tradicionális thai masszázs

A thai hagyományoknak megfelelően ez a kezelés egy földre helyezett matracon történik, olajok nélkül. A masszázsterapeuta nemcsak a kezeit, hanem a térdeit, könyökét illetve lábfejét is használja annak érdekében, hogy finoman nyújtsa a testet illetve stimulálja az akupresszúrás pontokat. A kezelés során gyengéd nyomást gyakorol az izmokra, valamint a mélyebben elhelyezkedő szöveteket is átmasszírozza, hogy minden szempontból frissítő, pihentető legyen az élmény.

30 perc - 5 900 Ft  arrow-icon.png 90 perc - 11 900 Ft    arrow-icon.png
45 perc - 7 900 Ft  arrow-icon.png 120 perc - 14 900 Ft  arrow-icon.png
60 perc - 8 900 Ft arrow-icon.png  
chada-tradicionalis-thai-masszazs-budapest
chada-fej-nyak-vall-thai-masszazs-budapest

Fej-, nyak- és vállmasszázs

Egy alapos fej-, nyak- és vállmasszázs visszaadja a test és lélek energiáját, illetve a mindennapok terheinek cipelésében megfáradt testrészek vitalitását és rugalmasságát. Ez a kezelés a leginkább igénybevett területek gyógyítását célozza, különösen egy hosszú és feszültségekkel teli nap után.

30 perc - 5 900 Ft  arrow-icon.png 60 perc - 8 900 Ft    arrow-icon.png
45 perc - 7 900 Ft  arrow-icon.png  

Ősi gyógyító thai masszázs

Ez a kifinomult technikájú masszázs azoknak ajánlott, akik régóta rossz testtartás okozta fájdalmakkal küszködnek, illetve ezeken szeretnének javítani. Tipikus példája ennek az úgynevezett “irodabetegség”, amely merev nyaktartással valamint elnehezült karokkal jár, a számítógép előtt töltött hosszú órák miatt. Maga a kezelés a már kialakult fizikai problémákon segít, elsődlegesen nem a relaxációt célozza. Annak érdekében, hogy a kedvező változás tartós legyen, a kezelést ajánlott rendszeresen ismételni. Vendégeink mindvégig jó kezekben lesznek, hisz masszázsterapeutáink jól ismerik az emberi test felépítését. 

30 perc - 7 900 Ft  arrow-icon.png 90 perc - 15 900 Ft    arrow-icon.png
45 perc - 9 900 Ft  arrow-icon.png 120 perc - 18 900 Ft  arrow-icon.png
60 perc - 12 900 Ft arrow-icon.png  
chada-ancient-healing-thai-massage-budapest
chada-thai-massage-budapest-foot

Thai lábmasszázs

Ez a kezelés a test négy fontos pontjára fókuszál, mindenekelőtt azonban a lábfejet masszírozza át. Először gyógynövényeket tartalmazó Chada Thai krémmel vitalizáljuk a lábfejet, majd hagyományos thai reflexológiai lábmasszázs következik. Ezt követi a nyirokkeringést serkentő nyak-, váll- és fejmasszázs, amely a test méregtelenítő folyamatait segíti elő, valamint csökkenti a stressz illetve krónikus fájdalom miatt esetlegesen kialakult, fokozott izomtónust is.

30 perc - 5 900 Ft  arrow-icon.png 60 perc - 8 900 Ft    arrow-icon.png
45 perc - 7 900 Ft  arrow-icon.png  

asset.png
Helyszíneink

Széchenyi logo