kezelések.png

Kezelések és masszázs árak

budapest-thai-masszazs-vegyes

Chada vegyes thai masszázs

Ez a speciális kezelés az erőteljesebb, de egyben relaxáló hatású masszázs kedvelőinek ajánlott. A terapeuta hagyományos thai masszázselemekkel indítja a kezelést, hogy feloldja az esetlegesen felgyülemlett fájdalmakat illetve stresszt. Ezt aromaolajjal történő masszázs követi, amely maximális ellazulást hoz, illetve energetizálja a szervezetet.

30 perc

10 000 Ft

45 perc

12 000 Ft

60 perc

14 000 Ft

90 perc

19 000 Ft

120 perc

25 000 Ft

Foglaljon most

Aromaolajos thai masszázs

Ez az aromaterápiás kezelés pihentető masszázstechnikák, valamint gyógyító hatású, relaxációs illóolajok ötvözetéből tevődik össze. Az értékes olajok közvetlenül a bőrön keresztül érik el a véráramot, amelynek segítségével a test azon pontjára jutnak el, ahol szükség van rájuk. Ez a kezelés amellett, hogy rendkívül előnyös fizikai, mentális illetve érzelmi hatással bír, az egyik leghatásosabb masszázs azok számára, akik valódi ellazulást illetve felfrissülést keresnek.

30 perc

9 000 Ft

45 perc

11 000 Ft

60 perc

13 000 Ft

90 perc

18 000 Ft

120 perc

24 000 Ft

Foglaljon most

chada-aromaolajos-thai-masszazs-budapest
body-massage-budapest

Chada revitalizáló thai masszázs

A kezelés a test nyomáspontjaira helyezett gyendéd erőkifejtéssel indul. Ezt követően esszenciális olajokat dörzsölünk a szövetekbe, amelyek a masszázs alkalmával mélyen be tudnak szívódni, hogy kifejtsék áldásos hatásukat. A lábmasszázs fontos része a kezelésnek, amelynek során a nyomáspontokra fókuszáló, hagyományos thai masszázstechnikát alkalmazunk hogy stimuláljuk az idegrendszert, valamint serkentsük az egyes szervek illetve a nyirokrendszer működését. Ez utóbbi a vízvisszatartási problémákon is sokat tud segíteni. Végül a nyak, a vállak és a fej lazító masszázsa kerül sorra.

60 perc

14 000 Ft

90 perc

19 000 Ft

120 perc

25 000 Ft

Foglaljon most

Tradicionális thai masszázs

A thai hagyományoknak megfelelően ez a kezelés egy földre helyezett matracon történik, olajok nélkül. A masszázsterapeuta nemcsak a kezeit, hanem a térdeit, könyökét illetve lábfejét is használja annak érdekében, hogy finoman nyújtsa a testet illetve stimulálja az akupresszúrás pontokat. A kezelés során gyengéd nyomást gyakorol az izmokra, valamint a mélyebben elhelyezkedő szöveteket is átmasszírozza, hogy minden szempontból frissítő, pihentető legyen az élmény.

30 perc

8 000 Ft

45 perc

10 000 Ft

60 perc

12 000 Ft

90 perc

17 000 Ft

120 perc

23 000 Ft

Foglaljon most

chada-tradicionalis-thai-masszazs-budapest
chada-fej-nyak-vall-thai-masszazs-budapesten

Fej-, nyak- és vállmasszázs

Egy alapos fej-, nyak- és vállmasszázs visszaadja a test és lélek energiáját, illetve a mindennapok terheinek cipelésében megfáradt testrészek vitalitását és rugalmasságát. Ez a kezelés a leginkább igénybevett területek gyógyítását célozza, különösen egy hosszú és feszültségekkel teli nap után.

30 perc

8 000 Ft

45 perc

10 000 Ft

60 perc

12 000 Ft

Foglaljon most

Ősi gyógyító thai masszázs

Ez a kifinomult technikájú masszázs azoknak ajánlott, akik régóta rossz testtartás okozta fájdalmakkal küszködnek, illetve ezeken szeretnének javítani. Tipikus példája ennek az úgynevezett “irodabetegség”, amely merev nyaktartással valamint elnehezült karokkal jár, a számítógép előtt töltött hosszú órák miatt. Maga a kezelés a már kialakult fizikai problémákon segít, elsődlegesen nem a relaxációt célozza. Annak érdekében, hogy a kedvező változás tartós legyen, a kezelést ajánlott rendszeresen ismételni. Vendégeink mindvégig jó kezekben lesznek, hisz masszázsterapeutáink jól ismerik az emberi test felépítését.

30 perc

10 000 Ft

45 perc

12 000 Ft

60 perc

14 000 Ft

90 perc

19 000 Ft

120 perc

25 000 Ft

Foglaljon most

budapest-thai-massage-near-me
chada-foot-massage-budapest

Thai lábmasszázs

Ez a kezelés a test négy fontos pontjára fókuszál, mindenekelőtt azonban a lábfejet masszírozza át. Először gyógynövényeket tartalmazó Chada Thai krémmel vitalizáljuk a lábfejet, majd hagyományos thai reflexológiai lábmasszázs következik. Ezt követi a nyirokkeringést serkentő nyak-, váll- és fejmasszázs, amely a test méregtelenítő folyamatait segíti elő, valamint csökkenti a stressz illetve krónikus fájdalom miatt esetlegesen kialakult, fokozott izomtónust is.

30 perc

8 000 Ft

45 perc

10 000 Ft

60 perc

12 000 Ft

Foglaljon most

* A Chada Pearl szalonban nem elérhető 30 és 45 perces masszázs semmilyen típusú masszázshoz, kivéve a lábmasszázst és a fej-, nyak- és váll masszázst.

asset.png
Helyszíneink

* A Chada Emerald és Ruby masszázs szalon Budapest központjában található.

Chada thai masszázs szalonok Budapest központi helyein találhatók, már összesen 4 helyszínen (5. kerület, valamint 7. és 13. kerület). Szalonjaink tömegközlekedéssel könnyen megközelíthetőek, metróval, villamossal és busszal is. 

Masszázs szalonjaink tradicionális thai elemekkel díszítettek, egyedi és igényes helyszínt biztosítva vendégeinknek a relaxációhoz és a gyógyuláshoz. Privát masszázs szobáink saját fürdőszobával rendelkeznek, így kényelmesen le tud tusolni a kezelést követően. A masszázsok végeztével frissítő teát szolgálunk fel a vendégeink számára ajándékként, hogy a relaxációs élmény teljes legyen. 

Számunkra a vendégeink elégedettsége a legfontosabb, így kiemelten figyelünk arra, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást biztosíthassuk megfizethető árakon. Kedves és professzionális thai masszázsterapeutáink hivatalos szakképesítéssel rendelkeznek és folyamatos képzéseken vesznek részt.

Szalonjainkban számos masszázsra van lehetősége: tradicionális thai masszázs, talpmasszázs, aromaolajos masszázs, ősi gyógyító masszázs, revitalizáló masszázs, vegyes masszázs stb. Érkezhet egyedül, de akár páros masszázsra is van lehetőség.

Amennyiben kérdése van az általunk nyújtott masszázsokkal kapcsolatban, kérem keressen minket elérhetőségeink egyikén. Munkatársunk szívesen segít kiválasztani az igényeinek megfelelő masszázst, legyen szó relaxációról vagy gyógyulásról. Amennyiben tudja, hogy mely masszázs a legmegfelelőbb számára, foglaljon időpontot személyesen, telefonon, emailben, vagy akár a weboldalunkon az alábbi online űrlap kitöltésével. A foglalás sikerességéről emailben küldünk visszaigazolást.

Masszázs szalonjainkban készpénzzel, bankkártyával és SZÉP-kártyával is fizethet. Várjuk sok szeretettel!

Széchenyi logo