A chada tradícionális thai masszázsról.png

Rólunk

A chada thai tradícionális masszázsról.png

A Chada Tradicionális Thai Masszázsról

Az első Chada Tradicionális Thai Masszázsszalont 2016-ban alapította Thiranai Thongin, aki Thaiföldről érkezett és maga is gyakorlott thai masszázsterapeuta. Jelenleg három helyszínen várjuk vendégeinket; mindegyik szalon Budapest egy frekventált részén található. Kizárólag szakképzett és nagy tapasztalattal rendelkező masszázsterapeutákat talál nálunk, hisz a kiemelkedő minőségű szolgáltatás a legfontosabb számunkra. Különös figyelmet fordítunk továbbá szalonjaink igényes belső kialakítására, hogy azok igazi thai hangulatot, nyugalmat és békét árasszanak az Ön kényelme és teljes kikapcsolódása érdekében. Alkalmazottjaink folyamatos képzésével gondoskodunk arról, hogy Ön mindig a lehető legjobb szolgáltatást kapja.


Kezeléseink

A thai masszázsról

A thai masszázs egy ősi gyógyító eljárás, amely gyengéd nyomás- és nyújtástechnikákkal szünteti meg az izmokban és ízületekben felgyülemlett feszültséget, valamint ellazítja és egyensúlyba állítja a test energiarendszerét. Más masszázstípusokkal (például a svédmasszázzsal) ellentétben lényegesen több interakció történik Ön és a masszázsterapeuta között. A terapeuta saját testsúlyát használva mozgatja az Ön testét, passzívan nyújtva azt különböző pozitúrákban.

A thai masszázs főbb előnyei:

  • csökkenti a stressz-szintet
  • endorfint szabadít fel a véráramban, amely természetes fájdalomcsillapító
  • feltölti a testet energiával
  • megnyugtatja a testet és a lelket
  • serkenti a vér- és nyirokkeringést
  • csökkenti a fájdalmakat
  • javítja a hajlékonyságot
  • pihentetőbb alvást tesz lehetővé

 

Foglaljon most

A thai masszázsról.png

asset.png
Helyszíneink

* A Chada Emerald és Ruby masszázs szalon Budapest központjában található.

Chada thai masszázs szalonok Budapest központi helyein találhatók, már összesen 4 helyszínen (5. kerület, valamint 7. és 13. kerület). Szalonjaink tömegközlekedéssel könnyen megközelíthetőek, metróval, villamossal és busszal is. 

Masszázs szalonjaink tradicionális thai elemekkel díszítettek, egyedi és igényes helyszínt biztosítva vendégeinknek a relaxációhoz és a gyógyuláshoz. Privát masszázs szobáink saját fürdőszobával rendelkeznek, így kényelmesen le tud tusolni a kezelést követően. A masszázsok végeztével frissítő teát szolgálunk fel a vendégeink számára ajándékként, hogy a relaxációs élmény teljes legyen. 

Számunkra a vendégeink elégedettsége a legfontosabb, így kiemelten figyelünk arra, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást biztosíthassuk megfizethető árakon. Kedves és professzionális thai masszázsterapeutáink hivatalos szakképesítéssel rendelkeznek és folyamatos képzéseken vesznek részt.

Szalonjainkban számos masszázsra van lehetősége: tradicionális thai masszázs, talpmasszázs, aromaolajos masszázs, ősi gyógyító masszázs, revitalizáló masszázs, vegyes masszázs stb. Érkezhet egyedül, de akár páros masszázsra is van lehetőség.

Amennyiben kérdése van az általunk nyújtott masszázsokkal kapcsolatban, kérem keressen minket elérhetőségeink egyikén. Munkatársunk szívesen segít kiválasztani az igényeinek megfelelő masszázst, legyen szó relaxációról vagy gyógyulásról. Amennyiben tudja, hogy mely masszázs a legmegfelelőbb számára, foglaljon időpontot személyesen, telefonon, emailben, vagy akár a weboldalunkon az alábbi online űrlap kitöltésével. A foglalás sikerességéről emailben küldünk visszaigazolást.

Masszázs szalonjainkban készpénzzel, bankkártyával és SZÉP-kártyával is fizethet. Várjuk sok szeretettel!

Széchenyi logo