Rólunk

Luxus élmény - A Chada Thai Masszázs szalonokról

Az első Chada Tradicionális Thai Masszázs szalont 2016-ban alapította Thiranai Thongin, aki Thaiföldről érkezett, és maga is gyakorlott thai masszázs terapeuta. Jelenleg négy Chada Thai Masszázs szalonnal rendelkezünk, melyek mindegyike Budapest frekventált területén található. Kizárólag Thaiföldről származó, magasan képzett és nagy tapasztalattal rendelkező masszázs terapeutákkal dolgozunk együtt, hisz legfőbb célunk, hogy mindig kiváló minőségű szolgáltatást és luxus élményt nyújtsunk ügyfeleinknek. Kiemelt figyelmet fordítunk továbbá szalonjaink igényes belső kialakítására, hogy azok igazi thai hangulatot, nyugalmat és békét árasszanak az Ön kényelme és teljes kikapcsolódása érdekében. Masszázs terapeutáink folyamatos képzésével gondoskodunk arról, hogy Ön mindig a lehető legjobb szolgáltatást kapja.

Engedje át magát a teljeskörű luxus élménynek a Chada Thai Masszázs szalonjainkban, ahol szakértő terapeutáink a legkiválóbb technikákkal és alapanyagokkal kényeztetik Önt igazi thaiföldi hangulatban, hogy Ön felfrissülve és megújulva érezze magát a kezelés végén. Látogasson el még ma Chada Thai Masszázs szalonunk egyikébe, és legyen részese egy igazán pazar masszázs élménynek!

Prémium kezelések - Megnyitottuk a Blooming Thai Masszázs szalonunkat

Bemutatjuk a Blooming Thai Masszázs szalont, a relaxáció és a nyugalom prémium oázisát Budapest szívében. Hangulatos masszázs szalonunk a Chada Thai Masszázs szalonokéval megegyező színvonalú kezeléseket kínál, mérsékeltebb árakon. Merüljön el az autentikus thai masszázs élményben, amelyeket magasan képzett és professzionális thai masszőreink nyújtanak. Prémium kategóriás kezeléseinket úgy terveztük, hogy Ön felfrissülve, megújulva és megfiatalodva érezze magát a masszázs végén.

A Blooming Thai Masszázs szalonban a kényeztetés és a nyugalom légkörét teremtjük meg, ahol elmenekülhet a mindennapi stressz elől, és átadhatja magát egy igazán páratlan élménynek. Prémium kategóriás masszázs szalonunkat átgondoltan, az Ön kényelmét szem előtt tartva terveztük meg, autentikus thai dekorációval és relaxáló zenével, hogy fokozzuk a masszázs élményét.

Tapasztalja meg a tradicionális thai masszázs előnyeit a Blooming Thai Masszázs szalonban, és fedezze fel a relaxáció és az öngondoskodás új szintjét. Foglaljon időpontot még ma, és kényeztesse magát prémium kezeléseinkkel!

Cím: 1072 Budapest, Dob utca 60.
www.bloomingthaibudapest.hu

Chada Thai Masszázs Szalonok

* A Chada Emerald és Ruby masszázs szalon Budapest központjában található.

Chada thai masszázs szalonok Budapest központi helyein találhatók, már összesen 4 helyszínen (5. kerület, valamint 7. és 13. kerület). Szalonjaink tömegközlekedéssel könnyen megközelíthetőek, metróval, villamossal és busszal is.

Masszázs szalonjaink tradicionális thai elemekkel díszítettek, egyedi és igényes helyszínt biztosítva vendégeinknek a relaxációhoz és a gyógyuláshoz. Privát masszázs szobáink saját fürdőszobával rendelkeznek, így kényelmesen le tud tusolni a kezelést követően. A masszázsok végeztével frissítő teát szolgálunk fel a vendégeink számára ajándékként, hogy a relaxációs élmény teljes legyen. Számunkra a vendégeink elégedettsége a legfontosabb, így kiemelten figyelünk arra, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást biztosíthassuk megfizethető árakon. Kedves és professzionális thai masszázsterapeutáink hivatalos szakképesítéssel rendelkeznek és folyamatos képzéseken vesznek részt.

Szalonjainkban számos masszázsra van lehetősége: tradicionális thai masszázs, talpmasszázs, aromaolajos masszázs, ősi gyógyító masszázs, revitalizáló masszázs, vegyes masszázs stb. Érkezhet egyedül, de akár páros masszázsra is van lehetőség. Amennyiben kérdése van az általunk nyújtott masszázsokkal kapcsolatban, kérem keressen minket elérhetőségeink egyikén. Munkatársunk szívesen segít kiválasztani az igényeinek megfelelő masszázst, legyen szó relaxációról vagy gyógyulásról. Amennyiben tudja, hogy mely masszázs a legmegfelelőbb számára, foglaljon időpontot személyesen, telefonon, emailben, vagy akár a weboldalunkon az alábbi online űrlap kitöltésével. A foglalás sikerességéről emailben küldünk visszaigazolást.

Masszázs szalonjainkban készpénzzel, bankkártyával és SZÉP-kártyával is fizethet. Várjuk sok szeretettel!

Foglaljon időpontot masszázs szalonjaink egyikében. A Chada Thai masszázs szalonok Budapest frekventált részein helyezkednek el, közel a legnépszerűbb tömegközlekedési csomópontokhoz. Már összesen 4 szalonnal rendelkezünk Budapesten, így szalonjaink megtalálhatók az 5. kerületben, valamint a 7. és 13. kerületben.
Szalonjainkban kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy vendégeinknek a legmagasabb színvonalú élményben legyen része. Szalonjaink tradicionális thai elemekkel díszítettek, igényes és egyedi hangulatot teremtve. Privát masszázs szobáink saját fürdőszobával rendelkeznek, privát tusolási lehetőséget biztosítva vendégeink számára a masszázst követően. Ezenkívül frissítő teát szolgálunk fel ajándékként a kezelést követően, hogy a relaxációs élmény teljes legyen a vendégeink számára.
Szakképzett és gyakorlott thai masszőreink hivatalos szakképesítéssel rendelkeznek. Odafigyelünk arra, hogy folyamatosan képezzünk a terapeutáinkat, hogy Ön a legjobb szolgáltatást kapja. Szalonjainkban különböző masszázsok közül választhat és akár páros masszázsra is van lehetőség.
Amennyiben kérdése van az általunk nyújtott kezelésekkel kapcsolatban, kérem keressen minket telefonon, emailben, vagy akár személyesen is.
Masszázs szalonjaink minden nap 10:00 és 22:00 között tartanak nyitva.
Minden helyszínen lehetőséget biztosítunk készpénzes, bankkárytás és SZÉP-kártyával történő fizetésre.
A Chada Thai masszázs szalonok 2023-ban is megfelelnek az érvényben lévő járványügyi előírásoknak.
Szeretettel várjuk masszázs szalonunk egyikében!