Rólunk

Luxus élmény - A Chada Thai Masszázs szalonokról

Az első Chada Tradicionális Thai Masszázs szalont 2016-ban alapította Thiranai Thongin, aki Thaiföldről érkezett, és maga is gyakorlott thai masszázs terapeuta. Jelenleg négy Chada Thai Masszázs szalonnal rendelkezünk, melyek mindegyike Budapest frekventált területén található. Kizárólag Thaiföldről származó, magasan képzett és nagy tapasztalattal rendelkező masszázs terapeutákkal dolgozunk együtt, hisz legfőbb célunk, hogy mindig kiváló minőségű szolgáltatást és luxus élményt nyújtsunk ügyfeleinknek. Kiemelt figyelmet fordítunk továbbá szalonjaink igényes belső kialakítására, hogy azok igazi thai hangulatot, nyugalmat és békét árasszanak az Ön kényelme és teljes kikapcsolódása érdekében. Masszázs terapeutáink folyamatos képzésével gondoskodunk arról, hogy Ön mindig a lehető legjobb szolgáltatást kapja.

Engedje át magát a teljeskörű luxus élménynek a Chada Thai Masszázs szalonjainkban, ahol szakértő terapeutáink a legkiválóbb technikákkal és alapanyagokkal kényeztetik Önt igazi thaiföldi hangulatban, hogy Ön felfrissülve és megújulva érezze magát a kezelés végén. Látogasson el még ma Chada Thai Masszázs szalonunk egyikébe, és legyen részese egy igazán pazar masszázs élménynek!

Prémium kezelések - Megnyitottuk a Blooming Thai Masszázs szalonunkat

Bemutatjuk a Blooming Thai Masszázs szalont, a relaxáció és a nyugalom prémium oázisát Budapest szívében. Hangulatos masszázs szalonunk a Chada Thai Masszázs szalonokéval megegyező színvonalú kezeléseket kínál, mérsékeltebb árakon. Merüljön el az autentikus thai masszázs élményben, amelyeket magasan képzett és professzionális thai masszőreink nyújtanak. Prémium kategóriás kezeléseinket úgy terveztük, hogy Ön felfrissülve, megújulva és megfiatalodva érezze magát a masszázs végén.

A Blooming Thai Masszázs szalonban a kényeztetés és a nyugalom légkörét teremtjük meg, ahol elmenekülhet a mindennapi stressz elől, és átadhatja magát egy igazán páratlan élménynek. Prémium kategóriás masszázs szalonunkat átgondoltan, az Ön kényelmét szem előtt tartva terveztük meg, autentikus thai dekorációval és relaxáló zenével, hogy fokozzuk a masszázs élményét.

Tapasztalja meg a tradicionális thai masszázs előnyeit a Blooming Thai Masszázs szalonban, és fedezze fel a relaxáció és az öngondoskodás új szintjét. Foglaljon időpontot még ma, és kényeztesse magát prémium kezeléseinkkel!

Cím: 1072 Budapest, Dob utca 60.

https://bloomingthaibudapest.hu/